RussianRomanianro-ROEnglish (UK)

Creatorii generaţiilor viitoare

petuxÎntreprinderea Moldo-Olandeză  «PB-NORD» S.R.L. a fost infiinţată în conformitate cu acte legislative şi normative ale Republicii Moldova, în domeniul contractului de constituire pe o perioada nelimitată de către compania Vencomatic B.V. (Olanda) și familia Bîrlădean, originari din nordul  Republicii Moldova.
Fabrica avicolă Î.M. «PB - NORD» S.R.L. este situată pe o suprafață de 10.27 hectare la nordul Republicii Moldova  în  raionul Edineț, comuna Bleşteni, pe marginea pădurei antice, dominate de stejar. În vecinitate sunt situate aşa complexe naturale ca: "Rezervaţia peisagistică Feteşti", "Grotele Brînzeni", "Defileu Buzdugeni"  și  arie protejată  "La Castel". Climat curat ecologic, condiții naturale contribuie la întreţinerea păsărilor perfect sanatoşi.

 

 

 

030303
 
Activități principale: • producerea ouălor de consum;
• producerea ouălor de incubare;
• creştere tineret;
• creştere părinţi;
• incubare;
• fabricare nutreţ combimat;
• vînzarea şi instalarea utilajului avicol.

 

Fabrica avicolă Î.M. «PB - NORD» S.R.L. este cu un complex cu ciclu de producție complet.
Acest lucru înseamnă că toate procesele de producere sunt implementate și monitorizate în cadrul unei întreprinderii pentru a oferi un produs calitativ.

Ciclul de producere
Puiul (HUBBARD):
producere nutreţ
sector creştere părinţi
incubator
sector creştere păsări
logistica
cumpărător
Oul (LOHMAN BROWN):
incubator
producere nutreţ
sector creştere păsări 
sector producere ouă de consum
logistica
cumpărător
 
Î.M. „PB-NORD” S.R.L. reprezintă un etalon pe piata de producere a ouălor pentru reproducere si de consum, creştere parinţi, producere de nutreţ, incubare. Produsele sale sa fie la nivelul de calitate agreat si solicitat, sigure din punct de vedere igienic, cu respectarea tuturor reglementarilor nationale şi internaţionale in vigoare.
Î.M. „PB-NORD” S.R.L. planifică şi dezvoltă procesele necesare pentru realizarea de produselor de calitate si sigure pentru consumul uman. Satisfacerea integrala a cerintelor clientilor sai constituie obiectivul principal activităţii întreprinderii.
Utilizarea efectivă și eficientă a resurselor disponibile și a forței de muncă , modernizarea tehnică și tehnologică, introducerea managementului contemporan  permte întreprinderii noastre a deveni o companie modernă cu succes. Astăzi, fabrica avicolă  Î.M. «PB - NORD» S.R.L.  vă oferă posibilitatea de a cumpăra produse de calitate superioară.
În vederea satisfacerii clienţilor se îmbunătăţeşte permanent calitatea şi se lansează noi produse. In scopul creşterii satisfacţiei clientului prin îndeplinirea cerinţelor sale, Î.M. „PB-NORD” S.R.L.  asigură permanent că cerinţele specificate şi nespecificate ale clientului să fie identificate şi satisfăcute, inclusiv cerinţele legale şi de reglementare referitoare la produs, respectiv că prin satisfacerea cerinţelor suplimentare identificate de organizaţie se urmăreşte creşterea satisfacţiei clientului, iar percepţia acestuia asupra produselor/serviciilor se are în vedere la îmbunătăţirea activităţii organizaţiei.
Un sistem integrat de management al calității și siguranței alimentare fermă de păsări Î.M. « PB - NORD » S.R.L.  a fost certificată în conformitate cu standardele internaționale ISO 9001 si ISO 22000. Decizia de a dezvolta și implementa un sistem de management al calității și siguranței alimentare a fost făcută de către Î.M «PB-NORD» S.R.L. în scopul de a garanta calitatea și siguranța produselor în fiecare etapă de producție .
Procesul de producere este automatizat, în prezent, fabrica este echipată cu utilaj modern, de la liderii mondiali în domeniu : Vencomatic B.V. (Olanda) , HELLMANN (Germania), VDL Agrotech (Olanda), Ottevanger (Olanda), Prinzen BV (Olanda), Fancom (Germania), SPECHT-TEN ELSEN GMBH & CO (Germania), Dozamech ( Polonia).
Astăzi, produsele noastre sunt cunoscute şi cerute de către consumatori în toată Republica Moldova. Faptul dat este cea mai bună recompensă pentru munca noastră titanică.
 
030303
 
producerea ouălor de consum;
teni
Datele de contact:
Comuna Bleşteni, raionul Edineţ, RМ
Recepţie:          +373 246 61242
Director:           +373 246 94082
Vînzări păsări : +373 246 61631
Vînzări ouă:      +373 22 539510
E-mail: pbnord@yahoo.com
Skype: pbnord
youtube facebook ok
 
© 2003 - 2011 PB Nord. Все rights reserved.
Разработка, оптимизация, создание
сайтов — студия дизайна «Meta.md»